Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Stran: [1]
Tisk
Autor Téma: Helloween 2008  (Přečteno 3478 krát)
Yetty
Nováček
*

Věřte v kýbl !!!

Zobrazit profil
« kdy: Prosinec 11, 2008, 05:59:16 »

Tak tak vzpomínám na letošní Helloween party a tuším, že tam někdo vypadal jak vemeno ... kdybych si jen tak vzpomněl, kdo to byl  Co???
Zaznamenáno

Úsvit mrtvých:
Rip
Nováček
*

Älä anna uneksijan sisälläsi kuolla..

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 12, 2008, 01:42:15 »

Tak tak vzpomínám na letošní Helloween party a tuším, že tam někdo vypadal jak vemeno ... kdybych si jen tak vzpomněl, kdo to byl  Co???

Myslíš Halloween?  Škleb
Jestli si budeš plést Helloween a Halloween, tak se z tebe stane velká dýně  Vyplazuji jazyk
Zaznamenáno
Martina
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 12, 2008, 02:15:45 »

no já myslím, že všichni vypadali super! Příští rok bude vstup jenom v kostýmech..dáme dóórmena ten bude drsnej a nepropustí žádnýho civila!  Valím oči! Super!
Zaznamenáno
Mike
Nováček
*

"Disappoited with the body count"

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 12, 2008, 02:23:12 »

no já myslím, že všichni vypadali super! Příští rok bude vstup jenom v kostýmech..dáme dóórmena ten bude drsnej a nepropustí žádnýho civila!  Valím oči! Super!

A co když se Máńa vetře v civilu s argumentem, že jde za bezdomovce? Ty jeho pohorky a kabát pamatujou hnedý uhlí jako stromy.....  Úsměv
Zaznamenáno
Martina
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 12, 2008, 03:04:44 »

A co když se Máńa vetře v civilu s argumentem, že jde za bezdomovce? Ty jeho pohorky a kabát pamatujou hnedý uhlí jako stromy.....  Úsměv

No když si namaluje xicht na bílo a na rameno si dá vycpanou (nebo ochočenou) vránu tak bude dokonalej...
Zaznamenáno
Yetty
Nováček
*

Věřte v kýbl !!!

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Prosinec 14, 2008, 06:16:00 »

Myslíš Halloween?  Škleb
Jestli si budeš plést Helloween a Halloween, tak se z tebe stane velká dýně  Vyplazuji jazyk

U nás antichristů je to Helloween, protože Halloween je od slova Hallow (uctívat, posvěcovat,...), kdežto Helloween je od slova Hell (peklo, místo Yettyho narození i úmrtí,...)

... No když si namaluje xicht na bílo a na rameno si dá vycpanou (nebo ochočenou) vránu tak bude dokonalej...

Aha, tak to jsem nevěděl, že stačí mít namalovanej xicht na bílo a na rameno si dat vycpaný zvíře. Tak to já si namočím hlavu do kýblu s Primalexem a na rameno si dám vycpanýho (nebo ochočenýho) medvěda ... a pudu zadarmo.
« Poslední změna: Prosinec 14, 2008, 06:22:55 od Yetty » Zaznamenáno

Úsvit mrtvých:
Rip
Nováček
*

Älä anna uneksijan sisälläsi kuolla..

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Prosinec 15, 2008, 11:48:26 »

U nás antichristů je to Helloween, protože Halloween je od slova Hallow (uctívat, posvěcovat,...), kdežto Helloween je od slova Hell (peklo, místo Yettyho narození i úmrtí,...)

Já myslela, že ty seš kyblista.. Vy nemáte Kybloween?
Navíc to není můj výmysl..to je varování z obalu desky jedné nejmenované kapely..

Zaznamenáno
Mike
Nováček
*

"Disappoited with the body count"

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: Prosinec 16, 2008, 10:25:54 »

Tak to je Šach Mat...  Škleb Smích
Zaznamenáno
Yetty
Nováček
*

Věřte v kýbl !!!

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Prosinec 16, 2008, 11:40:58 »

Samozřejmě. Ale špatně to píšeš, správně se to píše Kýblhoween

Zaznamenáno

Úsvit mrtvých:
Máňa
Nováček
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Prosinec 20, 2008, 01:37:32 »

Eric je už moc provařenej, ale myslím si, že by se mi mohla počítat alko zombie na socka tarifu, což?  Škleb
Zaznamenáno
Stran: [1]
Tisk

Skočit na:  

Validní XHTML 1.0! Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Locale by Crip Validní CSS!